Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mittatilausovet

Mittatilausovet, -ikkunat- ja portaat ovat vahvuutemme. Somerikkuna on perinteisten puuovien asiantuntija. Olemme valmistaneet puisia mittatilausovia jo 30 vuoden ajan. Mittatilausovet tehdään Somerolla täysin mittatarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti – työ on käsityötä ja jokainen ovi on ainutlaatuinen kokonaisuus.

Valmistamme mittatilausovet muun muassa yksityisille kuluttajille, rautakaupoille sekä rakennusliikkeille arkkitehtien suunnittelemiin kohteisiin. Olemme toteuttaneet myös lukuisia museoviraston kohteita. Perinteiset puuovet sopivat erinomaisesti vanhoihin taloihin ja perinteikkäisiin ympäristöihin. Vanha talo saattaa vaikuttaa alastomalta uusien ovien ja ikkunoiden kanssa.

Perinteiset puuovet ja -ikkunat viimeistelevät talon ilmeen ja luovat aitoa vanhan ajan tunnelmaa.

 

Mittatilausovet – perinteinen ulkonäkö ja nykyajan tekniikka

Valmistamme mittatilausovet aina puusta. Oven koko ja muoto määräytyy kohteen ja asiakkaan toiveiden perusteella. Ovissa ei ole niin paljon erikoisuuksia kuin esimerkiksi ikkunoissa, mutta heloissa ja kahvoissa löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Kun perinteet halutaan säilyttää, kiinteistön rakennusvuosi määrää pitkälle oven tyylisuunnan. Jokaisella vuosikymmenellä on omat tunnusomaiset piirteensä ja ominaisuutensa.

Pintakäsittelyt

Mittatilausovet voidaan muun muassa maalata, petsata kyllästysaineella tai lakata asiakkaan haluamaan väriin. Näin saadaan perinteitä kunnioittava ja vanhan talon tyylille sopiva lopputulos.

Lukot

Perinteisten puuovien lukot ovat nykyaikaisia, tämän vaatii jo vakuutusyhtiökin. Näin avaimet saadaan myös sarjoitettua talon joka oveen, mikä helpottaa arkea.

Mittatilausovet - Somerikkuna on puuovien ammattilainen

Somerikkuna on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1985 – mittatilausovet, -ikkunat ja -portaat vaativat runsaasti erityisosaamista, jota Somerikkunalta löytyy jo yli 30 vuoden ajalta. Puuseppämme ovat alan kokeneita ammattilaisia, jotka ovat tehneet mittatilausovia jo vaikka kuinka kauan.

Toimitusajat pitävät

Pidämme viimeisen päälle kiinni asiakkaan kanssa sovituista toimitusajoista. Emme koskaan myy itseämme tukkoon, joten ikkunoiden toimituksessa ei montaa viikkoa mene. Pystymme myös reagoimaan kiireellisiin tilauksiin nopeallakin aikataululla, teemme niin pitkää päivää kuin työ vaatii.

Pienen toimijan on helppo joustaa

Olemme suhteellisen pieni perheyritys, vakituisia työntekijöitä meillä on kuusi. Meidän on helppo joustaa kiireellisissä tapauksissa ja pidennämme työpäivää tarvittaessa, jotta projektit saadaan valmiiksi asiakkaalle luvatun aikataulun mukaan.

 

Mittatilausovet - Näe mallit ja tarvikkeet paikan päällä

Tervetuloa toimipisteeseemme tutustumaan ovi- ja ikkunamalleihin, pintaheloihin, sulkimiin ja ovenkahvoihin. Voit piipahtaa tutustumaan tuotteisiin vaikkapa sunnuntai-iltapäivällä. Joustamme asiakkaan aikataulujen mukaan ja sovitamme tapaamiset omaan kalenteriimme.

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluumme sekä tuotteisiimme. Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinullekin unelmiesi mittatilausovet ja -ikkunat.


Tiedustelut ja yhteydenotot
02 748 7242 tai 040 530 3801
mail@somerikkuna.net

Mittatilausovet - Somerikkuna - Ota yhteyttä!