Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mittatilausportaat

Mittatilausportaat - Somerikkuna. Portaat ovat kuin huonekalu – näyttävä osa omakotitaloa. Mittatilausportaat suunnitellaan aina talon, tilan ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Parhaimmillaan mittatilausportaat viimeistelevät talon tyyliin ja luovat ainutlaatuista tunnelmaa, joten projektiin kannattaa valita kokenut suunnittelija ja ammattitaitoinen puuseppä.
Laadukkaat mittatilausportaat paikalleen asennettunaSomerikkuna on valmistanut puisia mittatilausportaita, -ikkunoita ja -ovia jo 30 vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat niin omakotitaloasujat, rautakaupat kuin rakennusliikkeet. Valmistamme puuportaita sekä uudiskohteisiin että vanhoihin taloihin. Toimipisteemme sijaitsee Somerolla Varsinais-Suomessa ja toimimme pääasiassa akselilla Turku-Helsinki-Tampere.

Mittatarkat mittatilausportaat

Portaiden teko alkaa mittauksella. Käymme aina paikan päällä kohteessa mittaamassa portaiden sijoituskohdan ja tulevan portaan mitat. Tarkat mitat ovat portaiden valmistuksessa erityisen tärkeät, jotta mittatilausportaat sopivat paikoilleen ongelmitta. Mittaus pitää suorittaa huolella ja ammattilaisen toimesta. Ennen rakennusvaihetta teemme portaista aina myös tietokonekuvan.

Mittatilausportaat valmistetaan täysin mittojen mukaan. Portaat rakennetaan asiakkaan toiveiden sekä sijoituspaikan ehdoilla.

Mittatilausportaat: muodot ja materiaalit

Puuportaat ovat yleensä L- tai U-portaita eli portaiden ylä-tai alapäässä on pieni mutka ja tasanne. Suorat mittatilausportaat ovat myös mahdolliset, mutta ne vaativat L- ja U-portaita paljon pitemmän tilan. Varsinaisia kierreportaita puusta ei valmisteta, mutta hyvinkin tiukat ja pitkät kierteet onnistuvat kyllä.

Portaiden muoto yhdessä kaidepintojen ja käsijohdepuiden muotojen, värien ja materiaalien kanssa luo mittatilausportaiden yksilöllisen ulkoasun. Viimeistelyvaihtoehtoja ja -käsittelyjä on runsaasti.

Pintakäsittelyt

Useimmiten mittatilausportaat käsitellään kaksivärimaalauksella, jolloin reisipuut ja kaidepinnat maalataan esimerkiksi valkoiseksi ja askelmat sekä käsijohteet tummiksi. Värivaihtoehdot ovat rajattomat. Portaat voidaan myös lakata kaksi kertas välihionnalla, jolloin saavutetaan erittäin kestävä ja helposti puhdistettava lopputulos. Mittatilausportaat voidaan myös käsitellä sävytetyillä puuvahoilla taikka petsata, esimerkiksi kirsikan, pähkinän tai teakin sävyllä.

Puumateriaalit

Puuportaiden materiaalina käytetään useasti joko koivua, joka on kestävä ja kova puu, tai tammea, joka on koivuakin kovempaa ja soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa on erityisen korkea käyttöaste. Reisipuut tehdään usein pehmeämmästä männystä.

Liukuesteet ja lapsiportit

Teemme mittatilausportaisiin myös liukuesteurituksia. Urat vähentävät tehokkaasti portaiden liukkautta ja ne on helppo siivota. Toimitamme myös turvallisuutta lisäävät lapsiportit portaiden ylä- ja alapäähän.

Mittatilausportaat - Somerikkuna on puuportaiden erityisosaaja

mittatilausportaat voidaan valmistaa täysin tilan ilmeeseen sopivaksiOlemme perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1985 – puuseppämme ovat kokeneita ammattilaisia. Pidämme viimeisen päälle kiinni asiakkaan kanssa sovituista toimitusajoista. Koska olemme pieni toimija, on meidän helppo myös joustaa. Teemme niin pitkää päivää kuin työ vaatii. Pystymme myös reagoimaan kiireellisiin tilauksiin hyvinkin nopeallakin aikataululla

Asiakkaamme ovat äärimmäisen tyytyväisiä sekä palveluumme että tuotteisiimme. Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinullekin unelmiesi mittatilausportaat.

Tiedustelut ja yhteydenotot
02 748 7242
mail@somerikkuna.net

Mittatilausportaat - Somerikkuna - Ota yhteyttä!